Exclusieve KitchenAid-workshop met Ilse D'Hooge

6-5-2020 • woensdag 14u-17u

We organiseren voor de allereerste keer een speciale KitchenAid-kookworkshop voor onze klanten met gastkok Ilse D'Hooge.

Ilse kookt samen met jou een uitgebreide verrassingsmenu en we eten deze nadien samen op in onze gezellige eetkamer. We gebruiken de KitchenAid keukenrobot en de accessoires. Deze workshop is speciaal voor onze KitchenAid-klanten. Dat wil zeggen dat je alleen maar mee kan doen als je bij Kooktijd een Artisan mixer hebt aangekocht. Deelname aan de workshop bedraagt €75 maar je krijgt een waardebon twv €50 cadeau dus eigenlijk betaal je slechts 25 euro.
In de deelnamekost zit alles inbegrepen : gebruik van een keukenschort, ingrediënten, materialen, aperitief bij ontvangst, water, frisdrank, wijnen en koffie en thee achteraf.« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.