kookdemonstratie met Magimix CookExpert

14-3-2020 • zaterdag 10u-17u

JAMMER GENOEG GEANNULEERD WEGENS CORONA-MAATREGELS

Vandaag komt onze gastkok van Magimix op bezoek. Ze maakt verschillende gerechten klaar met de Magimix CookExpert. Deze kokende foodprocessor kan koken, stomen, sudderen, hakken, raspen, kneden, kloppen, mixen, ....

Kom je ook kijken en proeven? Je geniet momenteel ook van de voorjaarsactie, bij aankoop ontvang je een sapmaker twv €225 gratis.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.