Indische kip in de Crockpot

We posten enkele van onze favoriete gerechtjes uit de Crockpot!
Ingrediënten:
3 appels
3 uien
1200 gram kipfilet
1 blikje tomatenconcentraat
1 blik tomatenblokjes
2 blokjes kippenbouillion
100ml room (je kan dit ook vervangen door kokosroom)
kippenkruiden
curry (dit kan prima met 1 opgehoopte eetlepel currypoeder maar is nog lekkerder met een goede currypasta)
peper & zout

Snij eerst de kipfilet in blokjes en kruid met de kippenkruiden.
Bak ze aan (in de Crockpot Express kan dit op de stand "brown/saute"), snipper de ui en bak deze mee aan. Daarna voeg je het tomatenconcentraat toe en bak je deze nog even mee aan.
Snij de appel in blokjes en voeg deze toe aan de gebakken kip samen met alle andere ingrediënten. zet je Crockpot aan (high of low in slowcookfunctie). Smakelijk!


« terug naar overzicht

ingrediënten



design by Nadruk