De kookstudio van Kooktijd is een gezellige ruimte om er het lekkerste wat de keuken te bieden heeft te bereiden en is speciaal ingericht om kookworkshops in te geven. Onze studio is ingedeeld in 3 ruimtes met een koude en warme keuken en een knusse eetkamer en is ingericht met een lijn keukenapparatuur van het gerenommeerde merk KitchenAid. U kan hier terecht voor verschillende workshops die ofwel door ons worden ingericht of die we samen met verschillende culinaire partners opzetten. Geregeld zullen er ook gastchefs ons team vervoegen om u nog extra te verwennen als foodie. Of u nu op zoek bent naar een basiscursus koken, snijtechnieken of een workshop moleculaire keuken, wij bieden u op diverse tijden de gepaste workshop aan. Hou onze agenda hiervoor goed in de gaten. Er zijn zowel overdag als ’s avonds cursussen en workshops te volgen.

Om u de kans te geven zelf actief mee te koken en niet passief aanwezig
te zijn opteren we voor een maximaal aantal deelnemers van 10 personen. Dit kan afhankelijk van de workshop/cursus verschillen.

BEDRIJVEN
Teambuilding, een gezellig dagje weg van de werkomgeving of je personeel gewoon eens verwennen op een aangename manier? Wij werken graag samen met u een formule uit waarbij u en uw team zich culinair kunnen verwennen.

DIVERSE
Je droomt al lang van een eigen kookclub maar hebt geen geschikte locatie? Wil je met een vaste groep op regelmatige tijdstippen koken, dan kan je hiervoor terecht in onze kookstudio. Mail ons voor meer informatie en een gepaste offerte.