chocomoussetaart met Florentien

25-4-2020 • zaterdag 13u-16u (ophalen vanaf 17u)

We maken eerst een heerlijke chocoladebiscuit. Als deze staat af te koelen maak je de lekkerste chocolademousse ooit! Als jullie chocomoussetaart laagje per laagje opgebouwd is dan mag je nog even de stad in. Je taart heeft circa 1 uur nodig om goed op te stijven in de koelkast. Vanaf 17u kan je dan je heerlijke chocolade-bom komen ophalen. Als kers op de chocomoussetaart neem je de gebruikte springvorm ook mee naar huis!

Deelname bedraagt 60 euro, inbegrepen zijn het gebruik van de materialen, ingrediënten, een keukenschort, een drankje, en de gebruikte springvorm mag je mee naar huis nemen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.