Demonstratie met Crockpot Express multi-cooker & Foodsaver vacumeertoestellen

1-6-2019 • zaterdag 11u-16u

Vandaag zal Sara onze gastkok zijn. Ze zal jullie verrassen met de veelzijdigheid van onze CROCKPOT Express (terwijl ik dit typ is mijn crockpot thuis rundvlees rendang aan het maken). Want met deze multi-cooker kan je slowcooken maar ook stomen, aanbraden,....
Verder brengt Sara ook vacumeertoestellen van Foodsaver mee. Ideaal om voedsel veilig en langer te bewaren, ook ideaal om je vlees te marineren, sous-vide te koken,...

Voor een demonstratie moet je je niet in te schrijven.
Je bent welkom om vrijblijvend te komen kijken, ontdekken en proeven!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.