Demonstratie met Big Green Egg

10-5-2019 • vrijdag 16u-21u

Onze grillmaster Tom zal aanwezig zijn om te demonstreren met onze verschillende formaten Big Green Egg's.
Grillen van vlees & groenten, pizza's bakken, vis roken, brood bakken, een hele kip roosteren,... met de BGE kan dat allemaal.

Bij aankoop ven een BGE krijg je een gratis BBQpakket én gratis levering en installatie (of installatiekorting).
We zijn extra laat geopend dus kom gerust kijken en proeven na 't werk.

Deze demonstratie zal voor de winkel dus buiten doorgaan.
Je moet je niet inschrijven maar kan vrijblijvend langskomen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.