Demonstratie met KitchenAid mixer & accessoires

4-5-2019 • zaterdag 13u-17u

Vandaag zal Isabella Cozzi te gast zijn in onze demokeuken.
Zij vertelt je met veel plezier en enthousiasme meer over het icoon der keukenrobots namelijk de KitchenAid Artisan Mixer.
Deeg kneden, room kloppen, gehakt mengen,... hij kan het helemaal.
Verder kan je dit toestel nog verder uitbreiden met accessoires zoals een groenterasp, vleesmolen, ijsmachine, pastamaker,....

Als premium dealer van KitchenAid krijg je bij aankoop bij ons 5 jaar volledige garantie op het toestel én 10 jaar garantie op de motor.

Voor een demo moet je je niet inschrijven. Je bent van harte welkom om te komen kijken en proeven!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.