Kookdemonstratie met Bamix staafmixers & Dualit broodroosters

27-4-2019 • zaterdag 10u-17u

Vandaag hebben we een kok van Bamix te gast. Zo kan je met de Bamix staafmixer veel meer dan alleen soep mixen, ook mayonaise maken, noten hakken, bloemsuiker malen van suikerklontjes, wortels raspen, schijfjes komkommer,... Hij kan het allemaal!

Ook onze favoriete broodrooster van Dualit zal wat lekkers tevoorschijn toveren.
Je kan er natuurlijk brood mee roosteren maar ook de heerlijkste croques!
Je bent van harte welkom om te komen kijken en proeven.

Voor een demonstratie moet je je niet inschrijven. Je kan gewoon langskomen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.