Exclusieve mini taartjes met Florentien

10-8-2019 • zaterdag 13u-16u

We maken exclusieve mini taartjes samen met An van Florentien.
We bereiden eerst ons deeg en nadien een zestal verschillende soorten vullingen. Denk aan verse banketbakkersroom, ganache met gekarameliseerde noten, amandelcrème,...en nog meer lekkers. We werken samen aan de taartjes en nadien neem je een assortiment mee naar huis.

Deelnemen aan deze workshop kost €69. We werken met duurdere materialen zoals echte vanillestokken, amandelen, verse bessen,....
Je mag de 12 gebruikte taartvormpjes twv €30 en de afgewerkte taartjes (12 stuks) uiteraard mee naar huis nemen. Verder voorzien we een drankje tijdens de workshop, een keukenschort om te gebruiken, alle materialen en ingrediënten en een taartdoos om je creaties mee naar huis te nemen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.