Peperkoeken huisje (voor volwassenen) met Florentien

8-6-2019 • zaterdag 13u-16u

Onder begeleiding van Florentien maken we een prachtig peperkoeken huisje. We maken zelf het deeg, snijden de vormen uit, kleven ons huisje aan elkaar en versieren het met royal icing & snoepgoed.
Deelname bedraagt 60 euro. We voorzien dan alle materialen, ingrediënten, een keukenschort, water en frisdrank tijdens de workshop.
Opgelet : dit is een workshop voor volwassenen, dus geen duo-workshop met kinderen!
Geloof mij, je creatie zal zo spectaculair mooi zijn dat het bijna zonde is om op te eten!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.