melocakes bakken met Florentien

16-3-2019 • zaterdag 13u-16u

Eén van onze populairste (en vast ook lekkerste voor de zoetekauwen) workshops gaat weer door! We bakken onder begeleiding van Florentien de heerlijkste melocakes. Een krokant koekje met een zachte, witte vulling en een laagje krokante chocolade...
We starten om 13u tot circa 16u. Je neemt een doos vol heerlijke melocakes mee naar huis en de gebruikte pralineervorkjes.
Deelname bedraagt €55. Inbegrepen zijn het gebruik van een keukenschort, materialen & ingrediënten en water en frisdrank tijdens de workshop, de pralineervorkjes en recepten mag je mee naar huis nemen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.