Demonstratie met de JURA koffievolautomaten

23-11-2018 • vrijdag 11u-17u

We organiseren op vrijdag doorlopend tussen 11u-17u een demonstratie met de JURA koffievolautomaten waarin u alles te weten komt over de kwalitatief hoogstaande koffievolautomaten van Jura. Een professionele vertegenwoordiger van het topmerk Jura zal al uw vragen beantwoorden over de werking, de mogelijkheden, de kwaliteiten en het onderhoud van de diverse toestellen.

Kom je ook een kopje koffie drinken? Voor mij liefst een latte macchiato :-)

Voor een demonstratie moet je je niet inschrijven.
Je bent van harte welkom om te komen kijken, luisteren en vooral proeven!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.