kookworkshop met KitchenAid Artisan mixer & accessoires

23-10-2018 • Dinsdag 19u-22u

Op dinsdagavond richten we ons op de Artisan Mixer van KitchenAid.
Dit tijdloze icoon heeft zo veel mogelijkheden. Uiteraard kneden, kloppen, mengen maar ook raspen, sap maken, groentepasta maken, vlees malen, roomijs bereiden, pasta's rollen, ... De KitchenAid kan het allemaal.
Tijdens deze workshop maken we een menu klaar met de mixer en zijn accessoires. Deelname bedraagt €45 per persoon, inbegrepen zijn gebruik van materialen, ingrediënten, keukenschort, aperitief bij ontvangst, water tijdens de menu en koffie/thee bij dessert.
Heb je bij Kooktijd een Artisan Mixer aangekocht? Dan krijg je €20 korting op deelname en betaal je dus slechts €25 op deze workshop met Isabella Cozzi. (korting geldig voor 1 persoon)
Koop je binnen de week toch nog een mixer aan, dan verrekenen we deze korting nog en ontvang je een waardebon van €20.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.