fruitvlaaikes met Florentien

25-8-2018 • zaterdag 13u-16u

We starten met het bereiden van verse banketbakkersroom, nadien fonceren we onze vlaaivormpjes en gaan we ze blind afbakken. Dan leer je op een professionele manier je banketbakkersroom te spuiten en werken we alles af met vers gesneden fruit.
Deelname aan deze workshop bedraagt €55, inbegrepen zijn water en frisdrank tijdens de workshop, gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten, de recepten, een taartdoos om je versgebakken vlaaikes in mee naar huis te nemen + de taartvormpjes twv € 25.50.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.