koekmannetjes met fotogezichtjes bakken en versieren

8-8-2018 • woensdag 13u-16u

We starten de workshop met het bakken van verse speculaas. U krijgt het recept mee naar huis om ook thuis hiermee aan de slag te gaan. Wanneer de speculaas afgekoeld is, bevestigen we de eetbare fotoprints met onze eigen gezichtjes op de koekmannetjes. Het is ook mogelijk gezichten van vriendjes, familie of anderen te laten afdrukken. Zo hebt u de mogelijkheid om enkele koekmannetjes cadeau te doen. We maken per duo 12 koekmannen van ongeveer 17cm hoog.

De workshop is bedoeld voor duo’s van één kind vanaf 6 jaar met één begeleidende volwassene. Deelname kost €55 per duo, inbegrepen zijn ingrediënten, fotoprints, gebruik van materialen en keukenschort, recept, frisdranken en water tijdens de workshop. Voor het kind mag je zelf een keukenschort meebrengen.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.