chocomoussetaart met Florentien

20-7-2018 • vrijdag 13u-16u (taart ophalen om 17u) *volzet*

We starten de workshop met het bakken van verse chocoladebiscuit. Terwijl deze afkoelt, gaan we met het volgende recept aan de slag. We kloppen verse slagroom, mengen deze met heerlijke Callebautchocolade en de overige ingrediënten tot een verrukkelijke chocomousse. Wanneer deze klaar is, bouwen we onze taart zorgvuldig op. Deelname aan deze workshop bedraagt €55. Inbegrepen zijn de ingrediënten, gebruik van materialen en keukenschort, recepten, frisdranken en water tijdens de workshop. Als kers op de (chocomousse)taart ;-) krijgt u de springvorm mee naar huis!

Vervolgens sturen we u een uurtje op pad; de stad in, een koffietje drinken, … Na dit uur kan u de opgesteven taart ophalen en er thuis al uw gasten mee van hun sokken blazen. Smakelijk!

« terug naar overzicht