kookworkshop met KitchenAid Artisan Mixer & accessoires

22-5-2018 • Dinsdag 19u-22u

Tijdens deze kookworkshop werk je met de Artisan mixer van KitchenAid en al zijn accessoires. We maken een complete menu klaar, mengen, kneden, kloppen maar ook raspen, groentepasta, spaghetti, sapjes en sauzen, ... De KitchenAid kan het allemaal!
Deelname aan deze workshop kost €20, inbegrepen zijn het gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten, aperitief bij ontvangst, water tijdens de workshop en koffie/thee bij dessert. Na deelname van deze workshop ontvang je een voucher twv €12.50 om te gebruiken in de winkel, deze is 1 maand geldig.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.