Demonstratie met Big Green Egg

4-5-2018 • vrijdag 16u-21u

Vanavond is het onze Kooktijd-Koopavond met oa. demonstratie met Big Green Egg. Kom kijken en proeven en geniet van onze voorjaarsactie op de Big Green Egg!
Tom van Big Green Egg vertelt je met veel passie en enthousiasme meer over dit groene ei. Zelf ben ik ook absoluut fan en ervaringsdeskundige, net zoals mijn collega Monique. Tot dan!

Voor een demonstratie moet je je niet inschrijven, je kan gratis en vrijblijvend komen kijken.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.