Zomerse biscuit met Florentien

9-6-2018 • zaterdag 13u-16u

We maken vandaag een prachtige, zomerse biscuit gedecoreerd met heerlijk zomerfruit. Laat dat zonnetje maar komen!
We starten de workshop met het bakken van verse biscuitdeeg en gaan deze nadien verder afwerken, vullen en decoreren.
De taartvorm krijgt u er als kers op de taart bij.
Deelname aan deze workshop bedraagt €60 per persoon, inbegrepen zijn water en frisdrank tijdens de workshop, gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten,het recept, de taartvorm en een taartdoos om je heerlijke creatie in mee naar huis te nemen.
Deze workshop gaat door met maximum 8 deelnemers.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.