chocomoussetaart met Florentien

10-3-2018 • zaterdag 13u-16u (ophalen vanaf 17u) *volzet*

We starten de workshop met het bakken van verse chocoladebiscuit. Terwijl deze afkoelt gaan we met het volgende recept aan de slag. We kloppen verse slagroom, smelten Callebautchocolade en maken een heerlijk, luchtige chocomousse. Dan bouwen we de taart helemaal op en mag deze opstijven in de koelkast. Je krijgt nu een uurtje de tijd om even te gaan shoppen, de stad even in te trekken, een koffietje te gaan drinken,... en kan dan je opgesteven taart komen ophalen.
Deelname aan deze workshop bedraagt €55, inbegrepen zijn water en frisdrank tijdens de workshop, gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten, het recept en als kers op de (chocomousse)taart krijg je ook de springvorm mee naar huis.
Deze workshop gaat door met maximum 8 personen. (toegankelijk voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar)

« terug naar overzicht