chocomoussetaart met Florentien

10-3-2018 • zaterdag 13u-16u (ophalen vanaf 17u)

We starten de workshop met het bakken van verse chocoladebiscuit. Terwijl deze afkoelt gaan we met het volgende recept aan de slag. We kloppen verse slagroom, smelten Callebautchocolade en maken een heerlijk, luchtige chocomousse. Dan bouwen we de taart helemaal op en mag deze opstijven in de koelkast. Je krijgt nu een uurtje de tijd om even te gaan shoppen, de stad even in te trekken, een koffietje te gaan drinken,... en kan dan je opgesteven taart komen ophalen.
Deelname aan deze workshop bedraagt €55, inbegrepen zijn water en frisdrank tijdens de workshop, gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten, het recept en als kers op de (chocomousse)taart krijg je ook de springvorm mee naar huis.
Deze workshop gaat door met maximum 8 personen. (toegankelijk voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar)

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.