Italiaanse lente-pasta met Isabella Cozzi

3-3-2018 • zaterdag 11u-14u30

De klassieker van de Italiaanse gerechten... zelfgemaakte pasta's in een lente-jasje. We starten met een aperitief en gaan dan zelf aan de slag. Isabella leert je alle tips & trucs om zelf het perfecte pastadeeg te bereiden en te verwerken tot spaghetti, tagliatelle,...
Deelname bedraagt €60 per persoon. Inbegrepen zijn ontvangst met aperitief, water tijdens de workshop en koffie of thee bij het dessert, gebruik van een keukenschort, materialen en ingrediënten.

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.