Demonstratie met de JURA koffievolautomaten

10-12-2017 • zondag 13u-18u

Zondag is een heerlijke dag voor de perfecte koffie!
Ann van Jura is vanaf 13u in de winkel om onze Jura koffievolautomaten te demonstreren. Kom shoppen en geniet van een romige cappuccino, perfecte espresso of lekkere latte macchiato. Natuurlijk zorg ik voor wat lekkers voor bij de koffie :-)

PS Ik bezorg je graag de perfecte service en lever en installeer gratis je Jura-koffievolautomaat. Zo krijg je thuis in alle rust nog eens de volledige uitleg en zorgen we er samen voor dat jouw koffie elke dag weer even perfect is.

Kom vrijblijvend kijken en proeven tijdens deze demo. Je moet je niet inschrijven maar bent van harte welkom!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.