Demonstratie met Big Green Egg

25-11-2017 • zaterdag 13u-17u

We steken onze Big Green Egg nog eens aan (recht voor de winkel in de Kooktijd-tent). Kom je ook kijken en proeven?
Tom toont je met plezier (en met een lekker hapje erbij) alles waarom de Big Green Egg zo gegeerd en populair is. Snel schroeien van vlees, groenten grillen, pizza's bakken, low & slow pulled pork bereiden, mosselen bereiden, brood bakken,... Eigenlijk is er niet veel wat onze Big Green Egg niet kan. Ikzelf en het Kooktijd-team zijn dan ook fan en fervent gebruikers!

Zelf vind ik onze persoonlijke service een belangrijk punt : ik kom je Big Green Egg na aankoop gratis leveren & installeren en steek hem samen met jou de eerste keer mee aan.

Tot snel!

« terug naar overzicht


» Schrijf u hier in om deel te nemen aan deze workshop
Elke kookworkshop gaat door met maximum 10 personen, zo kan iedereen effectief meekoken en kan de kok jullie optimaal helpen en begeleiden.
Je moet voor geen enkele kookworkshop bij Kooktijd voorkennis hebben, enkel interesse en zin in een lekkere, gezellige workshop is vereist :-)

Door problemen met laattijdige betalingen & last minute annuleringen van workshoppers in 2016 ga ik jammer genoeg strenger moeten zijn. Betalingen moeten ten allerlaatste 3 weken voor de workshop in orde zijn. Annuleer je binnen de twee weken voor de aanvang van de workshop, om welke reden ook, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald, je mag wel altijd zelf een vervanger sturen (graag wel even verwittigen) of we doen ons uiterste best om iemand van de wachtlijst in je plaats te laten komen. Als ik voor jou iemand van de wachtlijst kan vinden, dan krijg je een waardebon van het betaalde bedrag die je in de winkel kan spenderen of voor een andere workshop kan gebruiken.