chocomoussetaart met Florentien

31-10-2017 • dinsdag 13u - 16u (ophalen vanaf 17u) *volzet*

Mmm … chocomousse, mmm … taart, MMM … CHOCOMOUSSETAART!

We starten de workshop met het bakken van verse chocoladebiscuit. Terwijl deze afkoelt, gaan we met het volgende recept aan de slag. We kloppen verse slagroom, mengen deze met heerlijke Callebautchocolade en de overige ingrediënten tot een verrukkelijke chocomousse. Wanneer deze klaar is, bouwen we onze taart zorgvuldig op. Dan sturen we u een uurtje op pad; de stad in, een koffietje drinken, … Na dit uur kan u de opgesteven taart ophalen en er thuis al uw gasten mee van hun sokken blazen. Smakelijk!
Deelname bedraagt 55 euro per persoon, Inbegrepen zijn: ingrediënten, gebruik van materialen en keukenschort, recepten, frisdranken en water tijdens de workshop.
Als kers op de (chocomousse)taart ;-) krijgt u de springvorm mee naar huis!
Maximum 8 deelnemers, deze workshop gaat door tijdens de herfstvakantie, deelnemen kan vanaf minimum 14 jaar

« terug naar overzicht