"DE SMAAKRAAD" is het kwaliteitslabel van 13 gespecialiseerde detailhandelaars in de geschenkenbranche, keukenartikelen, gedekte tafel en designmerken.

Door een nauwe samenwerking en feedback onder de leden slagen wij erin om beter en sneller in te spelen op nieuwe trends, elk met behoud van zijn eigen identiteit.

De jarenlange vakkennis van sommige leden wordt als een kostbaar sieraad doorgegeven aan de jongere collega's binnen de groep, zij op hun beurt hebben dikwijls meer oog en smaak voor wat dan weer nieuw is op de markt.

Fijne SMAAK en goede RAAD zijn twee onmisbare pijlers, een uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten van de gekende merken en een verantwoorde prijszetting zijn de twee andere pijlers die elk lid nodig heeft om het kwaliteitslabel "DE SMAAKRAAD" te bekomen.
Dit label krijg je niet cadeau, je moet het verdienen !

Dit zijn de leden van De Smaakraad: Arnel, Buysse André , Daemers Woonwinkel, Idee, Huis Kinat, Cook & co Oosterlinck, Maxim, Schroeyen, A. Schmitz- Martens, Stoop, Studio 59, 't Kookdepot, Kwizien, Van Puyvelde - De Wilde, Ernel.